ONLINE CONSULT MET EEN ADVOCAATModerne communicatiemiddelen kunnen mensen communiceren «online», dus de term «advocaat online» niet meer roept een glimlach. Maar vaak mensen willen alleen horen wat ze zijn klaar om te horen. Advies dat niet samenvalt met hun eigen, doen ze het niet zien of waar te nemen als het mis. Daarom, voordat u de toepassing voor online advies van een advocaat nodig hebt om jezelf voor te bereiden en na te denken over het volgende:

Als ik kan in het kort en duidelijk omschrijven van het probleem zelf?

Wat voor antwoorden ik verwachten?

Als ik wilde horen met de bevestiging dat uiteraard weet ik dat? Misschien wil ik gewoon om te bevestigen dat mijn onschuld?

Ben ik bereid te accepteren van het advies van een advocaat die niet samenvalt met mijn persoonlijke mening?

Wat ga ik doen als de advocaat komt niet overeen met mijn beeld van het probleem?

Van de opdrachtgever, gericht aan de «advocaat», hangt grotendeels af van de voordelen die het ontvangt van de raadpleging.